Sportiefzijn

Onze trainersEric van Bakel


Eric van BakelAls docent Sport en Bewegen en gediplomeerd skileraar A weet ik hoe belangrijk bewegen in het algemeen is en hoe nuttig een specifieke voorbereiding op de wintersport kan zijn.

Sinds 1986 ben ik werkzaam als docent Sneeuwfit bij Skivereniging Brabant Noord-Oost. En sinds die tijd verzorg ik elke zondagochtend in het winterseizoen om 10.00 uur de Sneeuwfittraining op mijn vaste stek in Vught. Dan bereiden de deelnemers zich onder mijn leiding voor op een fijne wintervakantie. Een betere voorbereiding betekent immers minder snel vermoeid raken en langer de concentratie vast kunnen houden waardoor je een kleinere kans hebt op blessures of ongelukken. Maar ook mensen die niet (meer) op wintersport gaan, vinden het fijn om lekker in de buitenlucht te sporten en in een gezellige groep te werken aan hun fitheid. Dat betekent dus meer genieten van je eigen lijf én van je vakantie!

Eric van Bakel

Ik zie u graag in de bossen van Vught voor een (proef)training!Bruce Korthoutbruce korthout

Ik ben ooit begonnen met een baan bij Defensie, en ik heb ook bij de politie gewerkt, maar Ik kwam er al heel snel achter dat ik erg gedreven ben in de sport. Ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Dat is het begeleiden van sporters. Ik heb toen het besluit genomen om te starten met de opleiding tot Personal Trainer van Fitvak.

In 2015 ben ik afgestudeerd voor mijn opleiding als Personal Trainer en ik ben sindsdien niet meer gestopt met les geven en doorleren in dat vak. Ik heb mijn eigen bedrijfje opgericht: Atlas Outdoor Training NL.

Ik heb inmiddels veel ervaring met personal training en bootcamp, en begeleidt mensen die topsport bedrijven, maar ook mensen van heel verschillende leeftijden die er vooral plezier in hebben te bewegen en hun conditie op peil te houden.

bruce korthout

Als hobby doe ik zelf aan hardlopen en doe ook aan topsport als obstacle runner.

Ik heb nog niet zoveel kennis van de specifieke skioefeningen, maar die achterstand ga ik snel inlopen!

Ik zie ernaar uit met jullie te gaan trainen!
Kelsey SeverinsKelseyMijn naam is Kelsey Severins. Ik ben 18 jaar oud en woon in Den Bosch.
Momenteel zit ik in mijn laatste jaar als coördinator Sport, Bewegen en Gezondheid.
Op diverse stageplekken heb ik al veel ervaring op kunnen doen in de sportwereld.

Ik werk als fitnessinstructrice, geef bootcamps aan vrouwen waarbij ik hen klaarstoom voor obstakel runs. Verder geef ik personal training, ben ik actief als verzorgster bij FC Den Bosch onder11 en verder coach bij Crossfit Duketown.

Kortom, sport heeft mijn hart gestolen op alle vlakken.

Ik kijk er naar uit om de training te geven op de zondagochtend in Drunen, ik hoop jullie ook! Tot dan!

Gerard Bennik


Gerard Bennik-gezicht

Bevlogen van de sportieve kanten van de wintersport. Houdt van de samenhang gezelligheid en wintersport in Oostenrijk. Vindt sport - bewegen voor iedereen maar zeker voor alle wintersporters een must (voorkomen van blessures). Zelf een liefhebber van bewegen dus beoefent derhalve ook meerdere sporten.

Gerard Bennik

Na de opleiding voor sneeuwfit trainer via de Nederlandse Ski Vereniging, ben ik na stage aan de Geffense Plas training op deze locatie gaan geven en doe dat sedert 2002 nog steeds met veel passie.

Andere sporten die ik graag doe: 's winters mountainbiken; hardlopen (recreatief); 's zomers tourfietsen, hardlopen, zeilen en sinds kort met een aantal mede sneeuwfitters golfen.

na vele jaren hoofdtrainer in Oss te zijn geweest, ga ik het nu wat rustiger aandoen. Jullie zullen mij nog regelmatig als invaller terugzien.


Erwin KappenErwin Kappen-gezicht

Ik ben afkomstig uit Oss. Ik heb op het CIOS in Arnhem mijn diploma gehaald voor sportcoördinator (niveau 4). Daarna heb ik meerdere baantjes in de sport gehad maar ik kreeg nog geen vast contract.

Wel deed ik ervaring op door regelmatig in te vallen als trainer bij de skivereniging Brabant Noord-Oost. Dat is het werk wat ik het liefste doe.

Erwin Kappen

Vanaf januari 2018 ben ik opgenomen in het vaste team van trainers. In de toekomst zou ik graag volledig werkzaam willen zijn in de sport.

Ik ben natuurlijk ook wintersporter: Ik ben bijna 10 jaar achtereenvolgend op wintersport geweest en ik heb zowel geskied als gesnowboard. Daarnaast ben ik ook een fanatiek sporter in de sporten: MMA/zelfverdediging en calistenics/fitness.

Ik kijk er erg naar uit om met jullie aan de slag te gaan!
Sigrid van Dijk


Sigrid van Dijk

Op mijn 12e jaar ben ik begonnen met skiën en het wintersportvirus heeft mij sindsdien niet meer losgelaten.

Nadat ik de ALO (academie voor lichamelijke opvoeding) in Den Haag heb afgerond heb ik als trainer in een sport-medisch trainingscentrum gewerkt. In die tijd heb ik ook de docentenopleiding 'Sneeuwfit' gevolgd bij de Nederlandse Ski-Vereniging.

Bij Ski-vereniging Zwolle heb ik 7 jaar Sneeuwfit-trainingen verzorgd (voornamelijk zaaltrainingen) en bij ski-vereniging Apeldoorn 1 jaar. Zelf ben ik nog een actieve tennisster en probeer ik in de zomer buiten door te trainen met een klein, gezellig groepje. Ik ga elk jaar skiën, het liefst in Zell am See in Oostenrijk.


Sigrid van Dijk

Ik vind het belangrijk dat deelnemers de trainingen op hun eigen niveau mee kunnen doen en plezier hebben in de training. Voldoende bewegen is een voorwaarde voor een goede gezondheid en daar draag ik met de trainingen graag aan bij.


Vanaf het seizoen 2018-2019 ben ik niet meer langer permanent beschikbaar als trainer in Rosmalen. Ik ben invaltrainer en doe daarnaast ook als deelnemer mee aan de trainingen.Contact


algemeen e-mailadres: info@ski-brabant.nl


© 2016 Ski-vereniging Brabant Noord-Oost