Sportiefzijn

Opzet van de trainingen: wat doen we precies?


foto_indoor_1 foto_indoor_3


Van 1 oktober tot 1 april kun je kiezen voor een binnentraining of voor een buitentraining. De buitentraining is op zondagochtend, en de binnentraining op woensdagavond. Je kunt er ook voor kiezen de binnen- en buitentraining allebei te volgen.

Hoe verloopt de training? We starten natuurlijk altijd met een warming-up, die bestaat uit joggen / hardlopen en losmakende oefeningen. Daarna volgen verschillende oefeningen die je conditie verbeteren en je spieren sterker maken. De ene keer is dit met tweetallen, dan weer met de hele groep en soms in een circuitvorm.

Er worden ook buikspier-, coördinatieoefeningen en oefeningen voor de arm- en beenspieren gedaan. De ski-imitatieoefeningen, schaatsoefeningen en langlaufoefeningen komen hierbij ook afwisselend aan bod. We sluiten af met een cooling-down, om spierpijn te voorkomen.

Juist de afwisseling van de oefeningen met conditieverbeterende onderdelen zorgt ervoor dat iedereen mee kan doen. De deelnemers vinden de afwisseling in de trainingen dan ook erg leuk, in vergelijking tot andere trainingen, zoals bijvoorbeeld fitness, zijn deze erg veelzijdig.

De trainingen worden verzorgd in een gezellige sfeer en ieder op zijn/haar eigen niveau.


foto_outdoor_6 foto_outdoor_10

Voor een overzicht van plaats, tijd en kosten klik op de link in de rechterkolom.Contact


algemeen e-mailadres: info@ski-brabant.nl


© 2016 Ski-vereniging Brabant Noord-Oost